ΑΤΟΜΙΚΕΣ / ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η διοργάνωση, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζει την προσπάθεια Ενεργειακής Αναβάθμισης της Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής “Ιπποκράτης” του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

❇️ Είναι το πρόγραμμα του Οργανισμού που τρέχει από το 2002 και χάρη στο οποίο περίπου 145.000 παιδιά έχουν λάβει φροντίδα. Εθελοντές γιατροί καλύπτουν το πρόγραμμα και ο «Ιπποκράτης» καταφέρνει να φθάσει σε όλα τα απομακρυσμένα μέρη της χώρας μας, φροντίζοντας να παρέχει τις υπηρεσίες του σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Η αρωγή της διοργάνωσης είναι σημαντική, αφού σκοπεύει να τοποθετήσει στη μονάδα προληπτικής ιατρικής φωτοβολταϊκό σύστημα, το οποίο θα προσφέρει αυτονομία στη λειτουργία των ιατρείων. Και όλο αυτό από τη συμμετοχή των δρομέων, καθώς 1€ από κάθε ατομική εγγραφή και 0,50€ από κάθε ομαδική θα διατεθεί για αυτόν τον κοινωφελή σκοπό.

Οι εγγραφές για το 1o Mykonos Running Festival είναι σε εξέλιξη!

 

  • Αντίτιμο πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 30€ 25€
10.000μ. 20€ 15€
2.500μ. 15€ 10€

 

 Παροχές πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

  

Ημιμαραθώνιος Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, ισοτονικού ποτού, χυμού, ενεργειακού ροφήματος, αναψυκτικού cola, μπύρας χωρίς αλκοόλ, μπάρας δημητριακών, μπανάνας, αλμυρό γεύμα (snack), παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).
 

Δρόμος

10.000μ. και 2.500μ.

 

Αναμνηστικό μπλουζάκι χορηγού, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, χυμού, μπάρας δημητριακών, μπανάνας, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

 

Αγαπητοί δρομείς, σας ενημερώνουμε πως το σύστημα online εγγραφών έχει κλείσει!

Νέες δηλώσεις συμμετοχής για το 1ο Mykonos Running Festival θα διατίθενται την Παρασκευή 30.9 και το Σάββατο 1.10 από το Registration Center της διοργάνωσης, το οποίο θα λειτουργήσει στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.

Ώρες Λειτουργίας 11:00 – 19:00

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

Το Mykonos Running Festival προσφέρει προνομιακές τιμές στους συμμετέχοντες δρομείς σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, συνεργαζόμενα με τη διοργάνωση. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.